Przyszłościowo to ja mam inne plany

Z zagranicy tylko płyty CD/DVD B'z z Japonii. Nie znam się na regulacjach celnych, kiedys coś szukałam, ale nie bylo mi to aż tak potrzebne, więc już nie pamietam dokładnie co i jak. Natomiast spotkałam się z życzliwością Poczty Polskiej wielokrotnie, kiedy to ganiali moje paczki z B'z po różnych urzedach celnych, bez własciwie większego powodu. Z urzędami jak to z urzedami - nigdy nie wiadomo :/ Najlepiej zadzwonić i zapytać, ale to oczywiście nie gwarantuje osiągnięcia jakiegokolwiek sukcesu.
Ale, jak to mówią u mnie na studiach <3 - jak nie wiesz, co zrobić, to idź do sądu! =='
Chociaż wydaje mi się, że nie ma powodu, żeby kazali Ci gdziekolwiek po cokolwiek jechać. To jest w zasadzie ich problem, jak coś oclić. Cło dotyczy towaru, a nie osoby, która ten towar zamawia czy ma otrzymać itd. Poza tym, wzięłabym też poprawke na statusy wyświetlane przez EMS...
Zaptaj może też innych użytkowników forum, chyba gdzieś był temat z tym związany.
No nic, ja lecę spac, jutro czeka mnie 100 stron cywila do nauczenia plus porcja przepisów i ustaw uzupełniających KC <3